Recreatiewijzer logo

De Plek waar gastvrijheid en bewustwording elkaar ontmoeten

f6d94ae_w1272_img1558 ws

Marlies en Inge Pastoor-Schultze, wonen en werken sinds 8 augustus 2018 in het klooster van Kloosterburen. Herberg het Klooster staat in het prachtige Hogeland van Groningen op 3 km van het wad. In het Klooster zijn 16 kamers voorzien van eigen sanitair, een bibliotheek, kapel en een prachtige grote tuin. Daarnaast is er nog een aparte school waarin de vergader/trainingszalen zitten.

Van oorsprong komen wij uit Zutphen waar we ons eigen trainingsbureau en spiritueel centrum hadden. Het ging daar goed met ons maar we hadden het verlangen om mensen die we opleiden, trainen en coachen voor langere tijd bij ons te houden, te herbergen indien dat nodig mocht zijn, en om onze programma’s breder en daarmee met meer diepgang uit te breiden. Dus zochten we naar een pand met slaap­mogelijkheden, dat vonden we hier in het Klooster. Hiermee ging onze droom in vervulling. Het klooster heeft ons naar Kloosterburen gebracht, heeft ons ‘geroepen’ zo voelt het voor ons.

In het klooster organiseren we (familie)opstellingen, retraites, vitaliteitstrainingen en de ZIELL opleiding. Ook kun je bij één van ons terecht voor persoonlijke begeleiding, dit doen we ieder op onze eigen manier. In overleg is het mogelijk om individueel te verblijven voor kortere of langere tijd. Naast dat we onze eigen programma’s aanbieden, zijn onze ruimtes ook te huur voor één of meerdaagse vergadering/groepen. 

Meer informatie is te vinden op:
www.herberghetklooster.nl





Hier adverteren? Neem contact met ons op!