Recreatiewijzer logo

Haarstudio Els, al 39 jaar een begrip in Zuidlaren

KUCY2940 ws

Wat 39 jaar geleden begon als een kapperzaakje is intussen uitgegroeid tot een alles-in-een salon. Haar, huid, nagels, tanden, haar extensions, wenkbrauwen en wimpers. Wij bieden het totaal pakket.

Ons haar is de kroon die we nooit afzetten. Het is je identiteit. Wij begrijpen bij Haarstudio Els hoe belangrijk een goede coupe is, geen trend of techniek gaat aan ons voorbij. Met passie en gedrevenheid staan we klaar om de klant naar tevredenheid te helpen. Daarnaast verzorgen onze Barbiers de haren, snorren en baarden van mannen. Ze geven deskundig advies en hebben persoonlijke aandacht met een professionele aanpak en effectieve produkten van o.a. Balmain, Medicieuticals, Redken en Amercian crew. Het uiterlijk en innerlijk zijn nauw met elkaar verbonden. Dit weten wij bij Haarstudio Els maar al te goed. Wij  bieden dan ook de behandelingen van top tot teen. Naast onze kappersbehandelingen zijn we gespecialiseerd in Bruidskapsels maar ook de bijbehorende visagie. De kapsters en brow specialiste hebben onlangs een visagie cursus met succes afgerond.

 Naast onze Pedicure die ook nagelstyliste is hebben we een Brow Stylist in huis, die gespecialiseerd is in Brow lamination, ze staat klaar om de strakste, volste  en mooiste wenkbrauwen voor jouw gezicht te verzorgen. En wil je een tanddiamantje laten plaatsen ook dit kan bij Haarstudio Els!

 U bent van harte welkom in onze salon! Online kunt u een afspraak maken maar bellen kan natuurlijk ook.

Meer informatie of voor het maken van een afspraak
www.haarstudio-els.com





Hier adverteren? Neem contact met ons op!