Recreatiewijzer logo

Uitgaanstips > Archieven > Cafe de Brasserie

Uitgaanstip

Cafe de Brasserie

WIE ZIJN WIJ

De Brasserie is een café midden in het centrum van Emmen. Wij zijn al tientallen jaren bekend om onze verschillende koffiesoorten en vele speciaalbieren. Ook voor een heerlijk hapje eten ben je bij ons op de juiste plek. Zowel in het café als buiten op het grote terras ben je van harte welkom. Neem plaats en wij zorgen voor de gezelligheid!

WIJ ZIJN 364 DAGEN PER JAAR OPEN

Bij ons kun je binnen, buiten én in de serre zitten. Weer of geen weer: je zit dus altijd goed. Leuk om te weten: we zijn maar 1 dag in het jaar gesloten (1 januari). Je staat dan ook bijna nooit voor een dichte deur.

Wil je lunchen, borrelen of dineren? Of een combinatie hiervan? Dit kan bij ons allemaal! We hebben belegde broodjes, soepen, salades, vis, vlees, borrelhapjes en desserts. En natuurlijk ontbreekt de vegetarische keuken niet. Onze keukenprinsen en -prinsessen zijn elke dag hard aan het werk om onze gasten dagelijks vers bereid eten te serveren.

Heb je (nog) geen honger en heb je zin in een kop koffie, thee, (speciaal)biertje, goed glas wijn of een borrel? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Onze dames en heren van de bediening verwelkomen je graag!

Cafe de Brasserie

Telefoonnummer

0591 - 616675

Social Media