Recreatiewijzer logo

Stap binnen in Galerie Bij Leth en laat je verrassen

IMG_6168ws

Welkom bij Galerie Bij Leth, gelegen in het oude Centrum van Emmen, waar kunst en schoonheid samenkomen in een betoverende ervaring. Onze galerie is een ware schatkamer voor liefhebbers van glaskunst, bijzondere cadeaus, design en meer.

Stap binnen en laat je verrassen door onze uitgebreide collectie, met pronkstukken van gerenommeerde merken zoals Kosta Boda, Ichendorf en Maleras. Ontdek de elegantie van glas in al zijn vormen, van delicate vazen tot kleurrijke sculpturen die het licht vangen op een unieke manier.
Naast glaskunst bieden we ook een prachtige selectie van bronzen beelden, schilderijen en andere kunstwerken. Bewonder het vakmanschap van kunstenaars zoals Ad Arma, Theo Koster, Anita Welberg en vele anderen, wier werken de muren van onze galerie sieren.
In Galerie Bij Leth zie je een doorlopende expositie van kunstenaar Ingo Leth. Zijn creaties zijn een mix van emotie, techniek en verbeeldingskracht, en bieden een diepgaande kijk in zijn artistieke wereld. Hij deelt zijn achtergronden van de schilderijen graag met de kijker en weet hierdoor de bezoeker van de Galerie te verrassen.
Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau, een prachtig kunstwerk voor thuis, of gewoon wilt genieten van kunst in al zijn pracht en praal, Galerie Bij Leth verwelkomt je graag voor een inspirerende ervaring die je niet snel zult vergeten.

Meer informatie: www.bijleth.nl

Hier adverteren? Neem contact met ons op!